Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ / 5 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Έναρξη: 18-07-2017 20:00



Παγκόσμια πρεμιέρα

 

Παγκόσμια πρεμιέρα του έργου «Από την Κασταλία πηγή» που παραγγέλθηκε στη Ros Bandt, με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων από τις πρώτες Δελφικές Εορτές. Το έργο θα αναμεταδοθεί διεθνώς από το Μουσείο Δελφικών Εορτών – Οικία Εύας & Άγγελου Σικελιανού μέσω του ιστοχώρου: http://www.hearingplaces.com/live-events.html

Η Ros Bandt και ο Jon Drummond (live electronics και βίντεο) θα παρουσιάσουν ειδικά για την περίσταση, το νέο αυτό έργο που στηρίζεται στα ιερά νερά της Κασταλίας, και που θα πρέπει να ερμηνευθεί ως ένας σύγχρονος χρησμός.

 

 

Βίντεο προβολές & Performances

Οι πέντε διαφορετικές καταστάσεις της Μήδειας: 1. Γοητευτική ξένη, 2. Έξυπνη αλχημιστής, 3. Απελπισμένη και θλιβερή, 4. Εκδικητικό μίσος, 5. Άφωνη, απογυμνωμένη από την πραγματικότητα μέσα από τις ενέργειές της.

 

Η Ros Bandt (συνθέτης - ερμηνεύτρια) και ο Jon Drummond (live electronics) θα μεταμορφώσουν τα 5 βίντεο, σε ζωντανή παράσταση, για φωνή, συσκευές εγγραφής και κρουστά με live electronics από τον Jon Drummond, συν-συνθέτη του 12ου track με τίτλο «4 Δολοφονίες σε 4 Λεπτά» από το TARHU CONNECTIONS (CD, Disc 1 Mediterraneo)


Πρόσωπα:


← Επιστροφή