Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Πρόσωπα


Soon-Hwa OH Φωτογράφος, Πανεπιστημιακός, Κορέα

Βιογραφικό:

 

H Δρ Soon-Hwa Oh είναι φωτογράφος, επιμελήτρια εκθέσεων. Είναι κάτοχος Μάστερ Καλών Τεχνών από τη Σχολή Εικαστικών Τεχνών, και διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Ως φωτογράφος εστιάζει στις γυναίκες και την ταυτότητά τους, σε σχέση με την οικογενειακή δομή.

Έχει συμμετάσχει σε πάνω από πενήντα πέντε εκθέσεις διεθνώς, με το έργο της να έχει παρουσιαστεί στο Noorderlicht Photofestival, το Lucca Photo Fest στην Ιταλία, το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Pingyao στην Κίνα, την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου, το Καλλιτεχνικό Κέντρο Midlands στο Μπέρμιγχαμ, το FotoFest του Χιούστον, το Κέντρο Τεχνών Ssamzi, το Αμερικανικό Κέντρο Ασιατικών Τεχνών, την Εταιρία Σύγχρονης Φωτογραφίας, το Πολιτιστικό Κέντρο Κορέας στο Λος Άντζελες, και το Πρόγραμμα Διεθνούς Τέχνης Νέων του Sotheby.

Πρόσφατα επιμελήθηκε μια φωτογραφική έκθεση στο Εθνικό Μουσείο της Σιγκαπούρης. Ήταν υπότροφος του Συμβουλίου Καλών Τεχνών του Οχάιο, του Συμβουλίου Καλών Τεχνών της Κορέας και του Aaron Siskind Memorial. Το 2008, συμμετείχε στο πρόγραμμα υποτροφιών UNESCO-Aschberg ως artist in residency στο Sanskriti της Ινδίας.

Σήμερα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια και συντονίστρια του προγράμματος φωτογραφίας και ψηφιακής απεικόνισης στην Σχολή Τεχνών, Σχεδιασμού και Μέσων Ενημέρωσης, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang της Σιγκαπούρης.

http://www.soonhwaphoto.com/index.html



← Επιστροφή