Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Εργαστήρια


ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: Αρχιτεκτονική σώματος-λόγου, και σκηνική αφήγηση


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Διάρκεια: 10-16 Ιουλίου 2016

Κόστος σεμιναρίου: 80 ευρώ

Κόστος σεμιναρίου μαζί με διαμονή και σίτιση: 260 ευρώ

 

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: Αρχιτεκτονική σώματος-λόγου, και σκηνική αφήγηση.

Σεμινάριο θεάτρου από τη Χρύσα Καψούλη, αρχιτεκτονική σώματος και λόγου, και τη Σίσσυ Παπαθανασίου, σκηνική αφήγηση: κειμενικές και παραστασιακές τεχνικές και φόρμες.

Με βάση το κείμενο Αγαμέμνονα και τα υλικά του Physical / Devised, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν σφαιρικά όλη τη διαδικασία της δημιουργίας μιας παράστασης που στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί στο υπαίθριο θέατρο του Μουσείου Δελφικών Εορτών - Οικία Εύας και Άγγελου Σικελιανού στους Δελφούς.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ασκήσεις πάνω σε κείμενα αναφοράς (και υλικό που θα προκύψει στη διαδικασία), και ομαδικές physical ασκήσεις (φωνής και σώματος) που στόχο έχουν την επινόηση προσωπικής υποκριτικής ταυτότητας και την κατάκτηση διακριτού καλλιτεχνικού ιδιώματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  επαγγελματίες –ηθοποιούς, δραματουργούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες– σπουδαστές και εραστές της θεατρικής τέχνης.

 

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2107293691 & 6944227740, ή στο 6977426273 (Χρύσα Καψούλη) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Για εγγραφή πατήστε εδώ

 


ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ


← Επιστροφή